Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Αξιωματικός σκότωνε γυναίκες, έκλεβε τα εσώρουχα τους και τα φορούσε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας αξιωματικός αεροπορίας ήταν μανιακός δολοφόνος γυναικών. Μάλιστα τις έγδυνε και έπαιρνε τα εσώρουχα τους.
 Διπλή ζωή αποδεικνύεται πως έκανε ο 47χρονος βρετανός πιλότος Ράσελ Γουίλιαµς. Την ηµέρα εργαζόταν στην καναδική αεροπορία διαγράφοντας λαµπρή καριέρα και τη νύχτα µεταµορφωνόταν σε µανιακό δολοφόνο µε φετίχ τα γυναικεία εσώρουχα.

 Ο Γουίλιαµς, που ήταν διοικητής της µεγαλύτερης αεροπορικής βάσης του Καναδά και είχε πιλοτάρει το αεροσκάφος της βασίλισσας και του δούκα του Εδιµβούργου, οµολόγησε πως σε διάστηµα δυόµισι ετών δολοφόνησε δύο γυναίκες και διέρρηξε 82 σπίτια µε σκοπό να κλέψει εσώρουχα, τα οποία έκρυβε στο γκαράζ του. Ούτε η γυναίκα του ούτε οι συνάδελφοί του είχαν υποψιαστεί ωστόσο τη διαστροφή του. «Είναι σοκαριστικό. Τίποτα στη συµπεριφορά του δεν έδειχνε ότι ήταν ικανός για τέτοια πράγµατα», δήλωσε στους «Τάιµς» ο εν αποστρατεία ταγµατάρχης Γκρεγκ ΜακΚουάιντ και πρώην διοικητής του Γουίλιαµς.
 

Ο 47χρονος πιλότος φωτογραφιζόταν με τα εσώρουχα που έπαιρνε από τα θύματα. ΦΩΤΟ REUTERS
Ο 47χρονος πιλότος φωτογραφιζόταν με τα εσώρουχα που έπαιρνε από τα θύματα. ΦΩΤΟ REUTERS

Κατά τη διάρκεια της ακροαµατικής διαδικασίας επιδείχθηκαν φωτογραφίες τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος ο δράστης φορώντας τα εσώρουχα που είχε κλέψει. Οι κατήγοροι υποστήριξαν πως ο µανιακός δολοφόνος είχε βιντεοσκοπήσει και τα θύµατά του, καθώς και τη µία δολοφονία.

REUTERSREUTERS


REUTERS
REUTERS
Τον περασµένο Νοέµβριο διέρρηξε το σπίτι της 38χρονης ΜαρίΦρανς Κοµό, την οποία σκότωσε αφού πρώτα βίασε. Ωστόσο, µετά τη δεύτερη δολοφονία, της 27χρονης Τζέσικα Λόιντ, κίνησε τις υποψίες των αστυνοµικών όταν έπειτα από µπλόκο διαπίστωσαν πως οι τροχοί του αυτοκινήτου του ταίριαζαν µε τα ίχνη στο σπίτι του θύµατος.

REUTERS
REUTERS

Ο Γουίλιαµς αντιµετωπίζει τώρα ισόβια ποινή, χωρίς αναστολή για 25 χρόνια.
 
http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=47790&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...