Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Συνελήφθη ο μέτρ των ναρκωτικών



Στη φάκα της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (19/10) ένας 38χρονος από τον Άγιο Στέφανο, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε βιομηχανία νόθευσης και τυποποίησης ηρωίνης.

Ο 38χρονος θεωρείται “μέτρ” στη νόθευση ναρκωτικών, ενώ αποσπούσε μεγάλα ποσά από τα οργανωμένα κυκλώματα για τις ποσότητες που τους έδινε. Ήταν ο άνθρωπος που προμηθευόταν τα ναρκωτικά από εγκληματικές οργανώσεις της Αλβανίας, τα επεξεργαζόταν και στη συνέχεια τα έδινε σε κυκλώματα της Αττικής.
Ο 38χρονος είχε εγκαταστήσει υπερσύγχρονο σύστημα κλειστού κυκλώματος και φωτοκύτταρα ανίχνευσης κίνησης που παρείχαν ασφάλεια σε περίπτωση που πλησίαζε κάποιος αλλά οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το σπίτι τον συνέλαβαν την ώρα που απομακρυνόταν από αυτό.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24,5 κιλά ηρωίνη, 110 γραμμάρια κοκαΐνη, 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 23,3 κιλά άγνωστη σκόνη που προορίζονταν πιθανότατα για νόθευση ναρκωτικών, ένα φλόμπερ, ένα πιστόλι κρότου -αερίου, μία αμυντική χειροβομβίδα, μία ζυγαριά ακριβείας και όλος ο εξοπλισμός του εργαστηρίου (μίξερ, σιδερένιος κύλινδρος με σήτα, πρέσες, έμβολα, καλούπια, γρύλοι και λοιπά, τρία κλειδιά με συναγερμό και 1.020 ευρώ).

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/293401.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...