Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Το xrisa-fi μας βάζει σε κατηγορίες..

Share


Οι οδηγίες χρήσης για τους άντρες,τα πρώτα ραντεβού και τον τέλειο οργασμό ,είναι στήλες που γεμίζουν περιοδικά παίζοντας με την αφέλεια και την απελπισία των γυναικών που αγόρασαν το προϊόν και τώρα φρικαρισμένες  ταρακουνούν το κουτί με την ελπίδα να βρουν τις οδηγίες ή στη καλύτερη των περιπτώσεων τη κάρτα επιστροφής! Εγώ δεν έχω οδηγίες.. έχω όμως μια ιδέα για τους άντρες, οι οποίοι μας κάνουν ξεκάθαρο ότι δε πρέπει να τους πλησιάσουμε και όμως το κάνουμε..Πρόβλημα ΜΑΣ με λίγα λόγια!!
Ο ΠΟΖΕΡΟΣ :  Ο τύπος αυτού του άντρα κυριαρχεί, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που μιλάμε! Mπορείς να τον βρείς παντού και ειδικά τώρα το καλοκαίρι σε κάποια πολυσύχναστη παραλία! Πώς θα τον αναγνωρίσεις? Αρχικά απ' το άτριχο, γυαλιστερό κορμί του και το σίγουρα εκκεντρικό μαγιό του! Γελάει δυνατά για να δείξει πόσο καλά περνάει με τους μόγγολους τους φίλους του! Πέφτει με αυτοθυσιά μέσα στη θάλασσα για να χτυπήσει το μπαλάκι απ' τις ρακέτες ,αλλά και για να βρέξει το μαγιό του προκειμένου να διαγραφούν τα προσόντα του! Είναι τόσο πρήχτης που θες να παίξεις τρίλιζα με σουγιά στη πλάτη του! Ο πόζερος δείχνει ότι ακριβώς δεν είναι, χαλόντας λεφτά που δεν έχει και πουλόντας μούρη χωρίς υποδομή! Με λίγα λόγια, μπορεί να γίνει πιο ενοχλητικός και απο μυγάκι στα μούτρα αλυσοδεμένο κρατούμενου στις φυλακές του Γκουαντανάμο!
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ : Ο Ελληνάρας θα μπορούσε να γίνει ο πρωσοπικός σου γελοτοποιός, σίγουρα όμως δε θα μπορούσε να είναι ο άντρας των ονείρων σου! Θα σου πουλήσει μούρη οτι έχει πάει με τις μισές ελληνίδες celebrites πρίν γίνουν διάσημες και θα σου ξεκαθαρίσει οτι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ένα τιποτένιο τσουλάκι της σειράς που ευχαρίστως θα παντρευόταν! Ο Ελληνάρας παρακολουθεί όλες τις τηλεοπτικές αηδίες πίνοντας καφέ αραχτός, για το λόγο του οτι θέλει να έχει άποψη σ' αυτά που παρακολουθεί ο απλός κοσμάκης! Πολιτική,κοινωνικά και οικολογικά θέματα μπορούν να να περιμένουν μέχρι να "τελειώσει" η Πετρούλα τον καιρό της! Στόχος ζωής.. να κερδίσει στοιχήματα με τους φίλους του, με θέμα ποιός θα πέσει πρώτος κάτω απ' τα σφηνάκια και η καθημερινή του σεξουαλική ανέλιξη!! Άν λοιπόν θέλετε καλό σέξ και τίποτα άλλο, φτιάχτε του ένα περιποιημένο φραπέ και αυτός θα βρεί τον τρόπο να σας ευχαριστήσει!
Ο ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΣ : Μοιάζει με ντουλάπα, περπατάει σα κάβουρας και έχει βλέμμα αγελάδας!Παλιότερα νόμιζε πώς όλα τα γυμναστήρια στην Ελλάδα τα έχει κάποιος Δημήτρης εξού και η έκφραση "θα πάω gym". O όγκος του εγκεφάλου του είναι αντιστρόφως ανάλογος του εκτοπίσματος του.Περπατάει πάντα σε στάση "κουβαλάω δύο αόρατους κουβάδες νερό" και σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι πιο πιθανό να πετύχεις πακιστανό σε συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ. παρά τρίχα στο σώμα του! Με λίγα λόγια ...ΜΑΚΡΙΑ!!
Ο ΚΑΡΜΙΡΗΣ : Ξεκάθαρα η χειρότερη κατηγορία! Παραπονιέται συνέχεια για την ακρίβεια και αναλύει ολόκληρες οικονομικές θεωρίες που ο ίδιος έχει εμπνευστεί και που θα έσωζαν τον κόσμο! Με κάθε ανατίμηση κόβει το τσιγάρο και το ποτό ακόμα και αν η ανατίμηση έχει να κάνει με τα γαλακτοκομικά! Αδιαφορεί για το αν είστε στο πρώτο ραντεβού και σου παραδέχεται ότι απ' τη στιγμή που θέλουμε ισότητα θα πρέπει να μοιρασείτε το λογαριασμό! Προσφέρεται να σου κάνει το τραπέζι σε μια εξαιρετική καντίνα και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πόσο ρομαντικός είναι, που σου έγραψε μια κάρτα για τα γενέθλια σου!!!! Ντροπή και αίσχος με λίγα λόγια!!!
Ο έρωτας κορίτσια μπορεί να είναι τυφλός, αλλά θα μπορούσε που και που να κλέβει και να κρυφοκοιτάει! Τέλειος άντρας δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και τέλεια γυναίκα! Και επειδή το θέμα με τους άντρες έχει παραγίνει, και ο κάθε κακομοίρης έχει φτάσει τα stadar του στο Θεό, μία είναι η σκέψη που πρέπει να μας ενώνει : " ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΖΙΓΟΥΛΗ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΥΒΑ"

Με αγάπη xrisa-fi

2 σχόλια :

  1. hahahahahaha όλα τα γυμναστήρια στην Ελλάδα τα έχει κάποιος Δημήτρης εξού και η έκφραση "θα πάω gym" Pethana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxa o pozeros einai to agaphmeno mou kai o epilogos TELEIOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...