Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Οδηγός φιλικών..Θα μπορούσε να τον έχει γράψει και ο Steve..


Share

Πάρτε μολύβι και χαρτί και δώστε προσοχή...
Ξεμούδιασμα για (συμπληρώνουμε την ομάδα):
Είναι το κλασικό πρώτο φιλικό που είθισται να δίνουν οι ομάδες με κάποια από τις... κοντινές πιτσαρίες της περιοχής όπου γίνεται η προετοιμασία. Τα διθυραμβικά σχόλια απουσιάζουν αφού άπαντες γνωρίζουν και παραδέχονται το σκοπό του συγκεκριμένου φιλικού: Να ξεπιαστεί η ομάδα από την σκληρή προετοιμασία. Και να πιαστούν τα δικά μας χέρια να γράφουν τα γκολ.
Εντυπωσίασε ο (συμπληρώνουμε ομάδα) στο 15-0 κόντρα στην (συμπληρώνουμε ομάδα):
Τα φιλικά με τις... πιτσαρίες της περιοχής συνεχίζονται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας σημειώνει οκτώ γκολ. Βέβαια, εικόνα δεν υπάρχει οπότε ο ελληνικός Τύπος με παχυλούς και εντυπωσιακούς τίτλους παρουσιάζει ως... διαστημικό τον παίκτη κόντρα στην πάντα επικίνδυνη και υπολογίσιμη Αουφσμπερχουζενμπούχεν, η οποία αγωνίζεται στο δυνατό πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής Αυστρίας.
Αρεσε η (συμπληρώνουμε ομάδα) στο 1-1 με την (συμπληρώνουμε ομάδα):
Χάλια η ομάδα, αλλά ψάχνουμε τα θετικά σημεία. Οπότε η λέξη "άρεσε" ταιριάζει παντού και πάντα. Αρεσε η εμφάνιση, άρεσε το νέο σορτσάκι, άρεσε το χτένισμα του τάδε, άρεσε η διάθεση που έδειξε ο δείνα. Η ομάδα όμως προβλημάτισε, αλλά αυτό δεν μας... προβληματίζει. Ακόμα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και είναι "σφιγμένη".
"Πιασμένος" ο (συμπληρώνουμε ομάδα) στην ήττα 2-0 από (συμπληρώνουμε ομάδα) ή Θέλει δουλειά:
Συνέχεια του "σφιγμένη" η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι από το συγκεκριμένο φιλικό διαπιστώθηκε ότι η ομάδα χρειάζεται 5-6 παίκτες ακόμη και άλλον προπονητή, αλλά ρίχνουμε το βάρος στη δυσκολία των ποδοσφαιριστών να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο λόγω της σκληρής προετοιμασίας. Μετά από τέτοια φιλικά βρίζεις που δεν παρακολούθησες την ταινία στο STAR.
"Πετάει" η (συμπληρώνουμε ομάδα)! Ετοιμη για όλα!:
Είναι το τελευταίο αυγουστιάτικο φιλικό προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους. Επίσης, είναι το φιλικό όπου, συνήθως, το παρακολουθούσε με φίλους στη βεράντα υπό τη συνοδεία πίτσας και μπύρας.Το γήπεδο γεμάτο, ο ενθουσιασμός ξεχειλίζει και η ξένη ομάδα που έρχεται για το παιχνίδι δείχνει πόσο σημασία δίνει στο φιλικό. Οι παίκτες κόκκινοι από το μεσημεριανό μπάνιο στις κοντινές παραλίες, το βράδυ γίνονται έρμαια των διαθέσεων των πανέτοιμων για Ελλάδα και Ευρώπη ομάδων μας. Οι συγκρατημένοι διαπιστώνουν αδυναμίες. Οι ενθουσιώδεις σκέφτονται τη στιγμή που ο αρχηγός θα σηκώνει στον ουρανό την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι υπόλοιποι βρίσκονται στις παραλίες και μαθαίνουν την επόμενη μέρα από τις εφημερίδες το αποτέλεσμα του φιλικού. Εμείς τρώμε ακόμα τις πίτσες που έμειναν και ψάχνουμε ανοιχτό περίπτερο να πάρουμε μπύρες γιατί τελείωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...